Tak málo surovin a tolik parády to udělá :-). Hamburger po japonsku bude hotový co by dup a je skvělým netradičním oživením klasických karbanátků.
|
|
|
|
Na přípravu japonského hamburgeru nepotřebujete žádné speciální kuchyňské vymoženosti.
I Japonci, stejně jako ostatní národnosti, se občas inspirují cizími kuchyněmi. Do převzatých jídel se ale většinou snaží vtisknout svoji typickou chuť a právě tak je to s japonským hamburgerem či, chcete-li, karbanátkem. Opečené mleté maso Japonci nejraději konzumují se salátem nebo nakrájeným zelím. A možná vás nepřekvapí, že nejvyšší obliby se toto jídlo těší hlavně u dětí. Je to také jeden z pokrmů připravovaných na cestu do krabiček obento.
Tak málo surovin a tolik parády to udělá :-). Hamburger po japonsku bude hotový co by dup a je skvělým netradičním oživením klasických karbanátků.
Začneme pórkem, který očistíme a nakrájíme na drobno.
K nakrájenému pórku přidáme mleté maso a vejce a důkladně promícháme.
Přisypeme panko, osolíme, přilijeme sake a sójovou omáčku a znovu důkladně promícháme.
Ze vzniklé hmoty tvarujeme placky ve velikosti hamburgerů či karbanátků dle vlastní preference.
Připravené karbanátky osmažíme v rostlinném oleji, přebytečný tuk případně vsákne papírový ubrousek.
Karbanátky servírujeme se salátem, zelím či v housce a pro dotvoření japonské atmosféry je zakapeme omáčkou Tonkatsu.
Nigiri sushi | 50 minut | |
Yakisoba | 45 minut | |
Zaru Soba | 15 minut | |
Karaage | 30 minut | |
Maki sushi | 90 minut | |
Okonomiyaki | 30 minut | |
Yasai Tempura - Zeleninová tempura | 45 minut | |
Kare Raisu - Japonské kuřecí kari | 120 minut | |
Butaniku no Shogayaki | 30 minut | |
Tonkatsu | 45 minut | |
Smažené nudle s kuřecím masem | 45 minut | |
Korokke | 60 minut | |
Oden | 45 minut | |
Kuře Teriyaki | 30 minut | |
Omuraisu | 60 minut | |
Kuře Yakitori | 60 minut | |
Temari sushi | 50 minut | |
Nikujaga | 40 minut | |
Vegetariánské kari s kokosem | 40 minut | |
Gomoku Takikomi Gohan – Kuře se zeleninou a rýží | 50 minut | |
Kuwayaki - Pikantní kuře | 20 minut | |
Jarní závitky | 50 minut | |
Poke bowl s rýží a tuňákem | 60 minut | |
Inari sushi (Inarizushi) | 60 minut | |
Butaniku To Kabocha - Dušená dýně s vepřovým masem | 60 minut | |
Buta Kimchi - Vepřový bůček s kimchi | 30 minut | |
Poke bowl s quinoa a tuňákem | 40 minut | |
Japonské smažené jarní závitky Harumaki | 50 minut | |
Gyudon | 30 minut | |
Sukiyaki | 30 minut | |
Buta no Kakuni | 180 minut | |
Oyakodon | 30 minut | |
Mabo Dofu | 30 minut | |
Kinoko no Hoiru Yaki - Houby dušené v alobalu | 30 minut |
Recenze pečlivě sledujeme. Zveřejňujeme pouze hodnocení od našich zákazníků viz Ověřování recenzí. |
Rychlé dodání, velmi dobrá doba trvanlivosti.
Spolehlivost. Důvěryhodnost.
Michelská 55 14100 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném MS v Praze, oddíl C, vložka 92522
Michelská 55
14100 Praha 4
GPS: 50°3'2.711"N, 14°27'31.403"E
Zboží si můžete vyzvednout v Zásilkovnách po celé ČR