Zelená kari pasta je přísada používaná v orientální kuchyni. Důležité je pastu na začátku přípravy…
Ihned k odeslání
Nori je japonský výraz pro řasu a tamago pro vejce a právě tyto dvě suroviny jsou pro sypání…
Skladem 1 ks
Kari pasta zelená je kořenící směs určená k přípravě thajských pikantních jídel. Koupíte ji v…
Ihned k odeslání
Thajská kuchyně používá kokosové mléko jako jednu z hlavních ingrediencí do téměř všech thajských…
Ihned k odeslání
Sladké fazole azuki využijete pro přípravu sladké náplně do mochi a dalších různých dezertů.…
Skladem 4 ks
Yuzu kosho je v Japonsku velmi oblíbená pasta vyrobená z chilli papriček, yuzu kůry a soli, která…
Ihned k odeslání
Polévkový základ na ramen, miso polévku i tsukemen. Má bohatou chuť a využijete ho jako všestranný…
Ihned k odeslání
Kome koji, někdy označované jen koji, je sušená enzymatická bílá rýže v BIO kvalitě, určená k…
Skladem 4 ks
Shiokoji marináda od české firmy Kojibakers je vyrobená ze zastudena kvašené bílé rýže. Využijete…
Ihned k odeslání
Menší balení gochujang chilli pasty, která se skvěle hodí do korejských omáček, polévek a také při…
Ihned k odeslání
Japonská hořčice Neri karashi je ostrá a pikantní. Hodí se výborně k masu nebo k japonskému pokrmu…
Ihned k odeslání
Sušený strouhaný tuňák, díky kterému pokrm dostane jedinečnou chuť a vůni. Využívá se mimo jiné k…
Ihned k odeslání