Zelená kari pasta je přísada používaná v orientální kuchyni. Důležité je pastu na začátku přípravy…
Ihned k odeslání
Thajská kuchyně používá kokosové mléko jako jednu z hlavních ingrediencí do téměř všech thajských…
Ihned k odeslání
Originální japonská wasabi pasta je určena k přímému použití a je důležitou surovinou při přípravě…
Ihned k odeslání
Křenový prášek je určený k přípravě pasty,kterou získáte jednoduchým smícháním prášku s vodou.…
Ihned k odeslání
Kari pasta zelená je kořenící směs určená k přípravě thajských pikantních jídel. Koupíte ji v…
Ihned k odeslání
Originální japonské červené miso - miso aka - má oproti bílému misu tmavší barvu, slanou chuť a…
Ihned k odeslání
Originální japonské bílé miso - miso shiro - je pasta ze sójových bobů používaná jako dochucovadlo,…
Ihned k odeslání
Žlutá kari pasta je používaná při přípravě thajských masových pokrmů a pikantních polévek. Plastový…
Ihned k odeslání
Křupavá smažená cibulka, která je připravená k okamžitému použití, je dozlatova opražená a chuťově…
Ihned k odeslání
Jak si vylepšit rýži? Zkuste sypání ochazuke nori, které obsahuje mořské řasy a zelený čaj. Na…
Ihned k odeslání
Sypání na rýži ze sezamu a dashi. Hodí se k ochucení salátů, na dozdobení různých rýžových či…
Ihned k odeslání
Dashi no moto je instantní rybí vývar, který se používá jako rybí základ na miso polévku i další…
Ihned k odeslání