Zelená kari pasta je přísada používaná v orientální kuchyni. Důležité je pastu na začátku přípravy…
Ihned k odeslání
Kari pasta červená je využívána při přípravě pikantních thajských jídel. Pokud teprve s thajskou…
Ihned k odeslání
Thajská kuchyně používá kokosové mléko jako jednu z hlavních ingrediencí do téměř všech thajských…
Ihned k odeslání
Original Japan
Křenová pasta je vyrobena ze zeleného křenu a je velice důležitou surovinou při výrobě sushi.…
Ihned k odeslání
Glutaman sodný znamená v doslovném překladu "původ chuti". Je to bílkovinový výtažek, který nemá…
Ihned k odeslání
Thajská kuchyně používá kokosové mléko jako jednu z hlavních ingrediencí do téměř všech thajských…
Ihned k odeslání
Original Japan
Japonská hořčice Neri karashi je ostrá a pikantní. Hodí se výborně k vařenému masu nebo k…
Ihned k odeslání
Růžová himalájská sůl je obecně považována za jednu z nejkvalitnějších a nejčistších solí vůbec.…
Ihned k odeslání
Přírodní produkt z čisté mořské vody, vzniklý pouze přirozeným odpařováním, bez jakýchkoliv umělých…
Skladem 2 ks
Žlutá kari pasta je používaná při přípravě thajských masových pokrmů a pikantních polévek. Plastový…
Skladem 1 ks
Novinka Original Japan
Kuzu se připravuje z kořene divoké rostliny, která je ceněným orientálním léčebným prostředkem -…
Ihned k odeslání
Original Japan
Křenový prášek je určený k přípravě pasty,kterou získáte jednoduchým smícháním prášku s vodou.…
Ihned k odeslání