Dashi no moto je instantní rybí vývar, který se používá jako rybí základ na miso polévku. Obsahem…
Ihned k odeslání
Žlutá kari pasta je používaná při přípravě thajských masových pokrmů a pikantních polévek. Plastový…
Ihned k odeslání
Thajská kuchyně používá kokosové mléko jako jednu z hlavních ingrediencí do téměř všech thajských…
Ihned k odeslání
Větší balení hoblinek sušeného tuňáka bonito. Díky katsuobushi pokrm dostane jedinečnou chuť a vůni…
Ihned k odeslání
Tekuté koření, hojně využívané v japonské kuchyni, to je mirin honteri. Dodává jídlu sladkost,…
Ihned k odeslání
Agar je čistě přírodní želatina, která je vyrobena z osmi druhů červených řas a používá se na…
Ihned k odeslání
Polévkový základ na ramen, miso polévku i tsukemen. Má bohatou chuť a využijete ho jako všestranný…
Ihned k odeslání
Tato pasta z černého sezamu je vyrobena z pečlivě vybraných černých sezamových semínek a připravena…
Ihned k odeslání
Kome koji, někdy označované jen koji, je sušená enzymatická bílá rýže v BIO kvalitě, určená k…
Ihned k odeslání
Shiokoji marináda od české firmy Kojibakers je vyrobená ze zastudena kvašené bílé rýže. Využijete…
Ihned k odeslání
Sypání na rýži použíjete na ochucení rýže, nudlí, omelety nebo také k ozvláštnění sushi.
Ihned k odeslání
Malé balení mirinu od značky Kikkoman je vhodné pro ty, kteří chtějí mirin nejprve vyzkoušet. Toto…
Ihned k odeslání