Jak si vylepšit rýži? Zkuste sypání ochazuke nori, které obsahuje mořské řasy, rýžové krekry a…
Ihned k odeslání
Japonská hořčice Neri karashi je ostrá a pikantní. Hodí se výborně k masu nebo k japonskému pokrmu…
Ihned k odeslání
Kari pasta zelená je kořenící směs určená k přípravě thajských pikantních jídel. Koupíte ji v…
Ihned k odeslání
Thajská kuchyně používá kokosové mléko jako jednu z hlavních ingrediencí do téměř všech thajských…
Ihned k odeslání
Dashi no moto je instantní rybí vývar, který se používá jako rybí základ na miso polévku. Obsahem…
Ihned k odeslání
Žlutá kari pasta je používaná při přípravě thajských masových pokrmů a pikantních polévek. Plastový…
Ihned k odeslání
Větší balení hoblinek sušeného tuňáka bonito. Díky katsuobushi pokrm dostane jedinečnou chuť a vůni…
Ihned k odeslání
Sladké fazole azuki využijete pro přípravu sladké náplně do mochi a dalších různých dezertů.…
Skladem 3 ks
Silná směs koření, která slouží jako zahušťovadlo pro japonské kari. Podáváme s přílohovou rýží …
Ihned k odeslání
Originální japonské červené miso - miso aka - má oproti bílému misu tmavší barvu, slanou chuť a…
Ihned k odeslání
Originální japonské bílé miso - miso shiro - je pasta ze sójových bobů používaná jako dochucovadlo,…
Ihned k odeslání
Silná směs koření, která slouží jako zahušťovadlo pro japonské kari. Podáváme s přílohovou rýží …
Ihned k odeslání