Japonská hořčice Neri karashi je ostrá a pikantní. Hodí se výborně k masu nebo k japonskému pokrmu…
Skladem 3 ks
Jak si vylepšit rýži? Zkuste sypání ochazuke nori, které obsahuje mořské řasy, rýžové krekry a…
Ihned k odeslání
Dashi no moto je instantní rybí vývar, který se používá jako rybí základ na miso polévku. Obsahem…
Skladem 5 ks
Větší balení tmavého aka miso je určeno zejména pro větší počet strávníků. Typicky ochutí polévky,…
Ihned k odeslání
Dashi no moto je instantní rybí vývar, který se používá jako rybí základ na miso polévku. Obsahem…
Ihned k odeslání
Žlutá kari pasta je používaná při přípravě thajských masových pokrmů a pikantních polévek. Plastový…
Ihned k odeslání
Agar je čistě přírodní želatina, která je vyrobena z osmi druhů červených řas a používá se na…
Ihned k odeslání
Yuzu kosho je v Japonsku velmi oblíbená pasta vyrobená z chilli papriček, yuzu kůry a soli, která…
Ihned k odeslání
Velké balení křenového prášku, ze kterého smícháním s vodou vyrobíte křenovou pastu. Křenová pasta…
Ihned k odeslání
Polévkový základ na ramen, miso polévku i tsukemen. Má bohatou chuť a využijete ho jako všestranný…
Ihned k odeslání
Tato pasta z černého sezamu je vyrobena z pečlivě vybraných černých sezamových semínek a připravena…
Ihned k odeslání
Menší balení gochujang chilli pasty, která se skvěle hodí do korejských omáček, polévek a také při…
Ihned k odeslání