Japonská hořčice Neri karashi je ostrá a pikantní. Hodí se výborně k masu nebo k japonskému pokrmu…
Skladem 4 ks
Dashi no moto je instantní rybí vývar, který se používá jako rybí základ na miso polévku. Obsahem…
Ihned k odeslání
Žlutá kari pasta je používaná při přípravě thajských masových pokrmů a pikantních polévek. Plastový…
Ihned k odeslání
Thajská kuchyně používá kokosové mléko jako jednu z hlavních ingrediencí do téměř všech thajských…
Ihned k odeslání
Japonská majonéza, nepostradatelná ingredience v japonské kuchyni, která se dá použít do salátů,…
Ihned k odeslání
Agar je čistě přírodní želatina, která je vyrobena z osmi druhů červených řas a používá se na…
Ihned k odeslání
Furikake je směs mořských řas a sezamu využijete ho k dochucení rýže, nudlí, masa, tofu, ryb nebo…
Ihned k odeslání
Kombu dashi je extrakt z mořské řasy kombu a slouží jako dochucovadlo do polévky miso a nebo nudlí…
Ihned k odeslání
Velké balení křenového prášku, ze kterého smícháním s vodou vyrobíte křenovou pastu. Křenová pasta…
Ihned k odeslání
Furikake je japonské koření vyrobené z mořských řas a sezamu, které se tradičně sype na rýži.…
Ihned k odeslání
Kari pasta červená je využívána při přípravě pikantních thajských jídel. Tuto červenou kari pastu…
Ihned k odeslání
Tekuté koření, hojně využívané v japonské kuchyni, to je mirin honteri. Dodává jídlu sladkost,…
Ihned k odeslání