Popis produktu
O zelené kari pastě
Thajská kuchyně je známá svou pikantností a pálivostí, kterou způsobuje právě kari pasta. Díky této zelené kari pastě přenesete Thajsko přímo do své kuchyně a na svůj stůl. Zelená kari pasta je kombinací šalotky, chilli, soli, sójového oleje, cukru, česneku, citrónové trávy, lístků bazalky a rostliny nazývané galangal (dosti podobná zázvoru).Velmi důležité je kari pastu hned na začátku přípravy pokrmu chvíli smažit na oleji nebo kokosovém krému, který je v thajské kuchyni také velmi používán. Smažením se z kari pasty uvolní její příjemná vůně. Thajská jídla se podávají většinou s rýží, která zmírní pálivost jídel.
Použití
Zelená kari pasta je hojně výužívána v thajské kuchyni. Kari pastou se dochucují různé masové směsi, špízy, přidává se do polévek a je součástí i zeleninových jídel. Může se přidat i jako dochucovadlo do dresingů na saláty.
Co je obsahem dodávky
Při objednání tohoto produktu obdržíte sáček zelené kari pasty o obsahu 50 g, v počtu kusů, který si objednáte.
Parametry
- Balení: Sáček.
- Obsah balení: 50 g
- Země původu: Thajsko.
- Použití: Do thajských pokrmů.
- Složení: Chilli, citronová tráva, sójový olej, česnek, galangal, jedlá sůl, šalotka, koriandr, cukr, muškátový oříšek, přísada E202.
- Obsahuje alergeny: Sója.
- Cena za 1 kg: 560 Kč