Originální japonský ocet vyrobený ze švestek umeboshi je zcela přírodní a nabízí zajímavou…
Ihned k odeslání
Originální japonský ochucený rýžový ocet je nejdůležitější ingrediencí při přípravě rýže na sushi.…
Ihned k odeslání
Sushinoko - rýžový ocet v prášku, výborný pro dochucení rýže na sushi. Je to směs namíchaná s…
Ihned k odeslání
Čínský ochucený černý rýžový ocet je zvláštní druh octa, který dozrává po dobu 1-3 let. Tato…
Ihned k odeslání
Ochucený rýžový ocet využijete k dochucení sushi rýže, a také plno dalších zeleninových, rybích i…
Ihned k odeslání
Tento delikátní japonský ocet s aroma uzené ryby bonito je vynikající k použití do marinád,…
Ihned k odeslání
Kokumotsuru je japonský obilný ocet vyrobený ze směsi ingrediencí jako je rýže, pšenice a kukuřice.…
Ihned k odeslání
Tato varianta rýžového octa je ochucena cukrem a solí. Bez rýžového octa nebude sushi! Ochuťte si…
Ihned k odeslání
Dočasně vyprodáno Originální japonský rýžový ocet ředěný vodou na 4,2 %. Je nejdůležitější ingrediencí v přípravě…
Dočasně vyprodáno Originální japonský rýžový ocet ředěný vodou na 4,2 %. Bez rýžového octu se neobejdete při přípravě…