Gyoza je původně čínský pokrm, ale v Japonsku se stala velmi populární. Jedná se o nudlové, kulaté…
Ihned k odeslání
Pšeničné nudle bezvaječné jsou jednoduché na přípravu, hodí se do polévek, dají se smíchat se…
Ihned k odeslání
Předvařené nudle Udon stačí pouze 2 minuty povařit ve vroucí vodě a podávat spolu se smaženým masem…
Ihned k odeslání
Somen nudle jsou velmi tenké pšeničné nudle světlé až bílé barvy. Obvykle se podávají za studena s…
Ihned k odeslání
Široké rýžové nudle 5 mm jsou hotové za několik minut a skvěle je využijete v mnoha asijských…
Ihned k odeslání
Tyto pohankové nudle jsou určené pro studenou i teplou kuchyni. Jsou oproti nudlím udon tenčí a…
Ihned k odeslání
Vlasové rýžové nudle jsou hotové za 6 až 8 minut a výborně vám zachutnají v polévkách, se zeleninou…
Ihned k odeslání
Bezvaječné sušené nudle vyráběné z fazolové či hrachové mouky v menším balení. Skleněné nudle…
Ihned k odeslání
Originální japonské skleněné nudle vyrobené z kukuřičného a bramborového škrobu. Jsou tenké, takže…
Ihned k odeslání
Originální japonské pohankové nudle jsou v Japonsku velmi populární. Lze je podávat v létě pro…
Ihned k odeslání
Vynikající tenoučké, pšeničné nudle Somen, které se obvykle podávají za studena s omáčkou Tsuyu.…
Ihned k odeslání
Shirataki nudle jsou vyrobeny z kořene konjak, mají tvar spaghetti v neochuceném nálevu jsou vhodné…
Skladem 5 ks