Dužina z lusků tamarindu je aromatická a příjemně nakyslá, namáčí se ve vodě. Tato tamarindová…
Ihned k odeslání
Používá se na všechny druhy masa, do smetanových omáček, dušené zeleniny a zeleninových salátů,…
Ihned k odeslání
Lee Kum Kee houbové koření je ideální pro přípravu vývarů nebo jako ochucující posyp ke smaženým…
Ihned k odeslání
Aromatická gruzinská směs koření k dochucení drůbeže, jehněčího masa ale i vegetariánských jídel.
Ihned k odeslání
Směs koření garam masala je vhodná do indických omáček, nebo grilovaných pokrmů, dochucení polévek…
Ihned k odeslání
Indická mírně pikantní směs koření s výraznou vůní po cuminu, je vhodná na kuřecí maso, minutky,…
Ihned k odeslání
Barevný pepř celý je vhodný do mlýnků na koření. Čerstvě namletý pepř má výraznější aroma než mletý.
Ihned k odeslání
Badyán se používá do svařeného vína, ovocných kompotů i sladkého pečiva.
Ihned k odeslání
Mletý koriandr využijete do různých omáček, dušených mas, na přípravu ryb. Je výborný do houbových…
Ihned k odeslání
Mletý kardamon se používá do pečiva, perníků nebo sušenek. Arabský svět dochucuje kardamonem kávu a…
Ihned k odeslání
Středně pálivé chilli se používá do omáček, polévek, na zeleninu... Vločky obsahují minimum semínek…
Ihned k odeslání
Muškátový květ se používá do nádivek, masových náplní, polévek, perníků a dezertů.
Ihned k odeslání