Japonské zázračné změkčovadlo na maso i ryby, díky kterému bude roštěná či steak opravdovým…
Ihned k odeslání
Větší balení tmavého aka miso je určeno zejména pro větší počet strávníků. Typicky ochutí polévky,…
Ihned k odeslání
Sypání na rýži, které zachycuje to nejlepší z japonské kuchyně. Ochutíte si jím rýži, omeletky,…
Ihned k odeslání
Zelená kari pasta je přísada používaná v orientální kuchyni. Důležité je pastu na začátku přípravy…
Ihned k odeslání
Nori je japonský výraz pro řasu a tamago pro vejce a právě tyto dvě suroviny jsou pro sypání…
Ihned k odeslání
Dashi no moto je instantní rybí vývar, který se používá jako rybí základ na miso polévku. Obsahem…
Skladem 5 ks
Kari pasta červená je využívána při přípravě pikantních thajských jídel. Tuto červenou kari pastu…
Ihned k odeslání
Tekuté koření, hojně využívané v japonské kuchyni, to je mirin honteri. Dodává jídlu sladkost,…
Ihned k odeslání
Originální japonské červené miso - miso aka - má oproti bílému misu tmavší barvu, slanou chuť a…
Ihned k odeslání
Silná směs koření, která slouží jako zahušťovadlo pro japonské kari. Podáváme s přílohovou rýží …
Ihned k odeslání
Agar je čistě přírodní želatina, která je vyrobena z osmi druhů červených řas a používá se na…
Ihned k odeslání
Polévkový základ na ramen, miso polévku i tsukemen. Má bohatou chuť a využijete ho jako všestranný…
Ihned k odeslání