Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně. Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují vůněmi a chutí. Doma je ale vaří jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale omyl. Autor této kuchařky, Tim Anderson, nás přesvědčí, že skvostný japonský pokrm můžete vytvořit ze sedmi surovin, které koupíte v každém supermarketu - jestli chcete zajít dál, přikupte dalších deset. Tim Anderson začíná základními omáčkami a marinádami, které „japonizují“ jakýkoliv pokrm, pak přejde k nejoblíbenějším pokrmům, jako je gjoza, suši, jakitori, ramen a tempura. Recepty jsou srozumitelně popsané a označené podle obtížnosti, takže je snadné podle nich vařit a jídlo se vždy povede.
Při objednání tohoto produktu obdržíte vázanou knihu v tvrdých deskách Japonská kuchyně, v počtu kusů, který si objednáte.
Parametry |
|
---|---|
Výrobce | Euromedia |
990 Kč |
365 Kč |
Na vaší zkušenosti s produktem nám záleží. Zveřejňujeme pouze hodnocení od našich zákazníků viz Ověřování recenzí. |
Michelská 55 14100 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném MS v Praze, oddíl C, vložka 92522
Michelská 55
14100 Praha 4
GPS: 50°3'2.711"N, 14°27'31.403"E
Zboží si můžete vyzvednout v Zásilkovnách po celé ČR