Mletý pražený bio zelený čaj z Japonska má nízký obsah kofeinu, a můžete ho pít i večer.
Ihned k odeslání | |
Zboží odešleme nejbližší pracovní den. |
DOPRAVA ZDARMA nad 1 500 Kč
Hojicha je japonský zelený čaj, pražený z čaje bancha nebo sencha, který je zajímavý mimo jiné tím, že se peče v porcelánovém hrnci přes dřevené uhlí. Čaj se vypaluje při vysoké teplotě, kdy list mění barvu ze zelené na červenohnědou. Díky pražení neobsahuje čaj tolik kofeinu, mohou ho tedy pít i děti. Pěstuje se na otevřených slunných polích a je hojně podáván v suši barech.
Hojicha je velmi populárni v Japonsku i v Číně. Jeho příběh mohl začít v roce 1920, kdy se v Kjótu jeden obchodník rozhodl, že upraží zbytky zeleného čaje. Výrazná, chlebově nasládlá chuť a vůně vzniklé hojichy natolik zaujala, že se začal popíjet běžně.
List má pražením hnědou barvu, může být vyroben z listů a stonků.
Chuť má kouřový tón připomínající karamel.
Čaj se pije spíše večer, po večeři i před spaním. Výborný je také ke smaženým pokrmům.
Při objednání tohoto produktu obdržíte Bio Kyosun Hojicha 15 x 2 g, v počtu kusů, který si objednáte.
jemně mletý pražený bio zelený čaj v sáčcích - 15g x 2g.
Parametry |
|
---|---|
Výrobce | Kyosun s.r.o. |
Balení | Papírová krabička |
Obsah balení (g) | 30 g |
Země původu | Japonsko |
Použití | V šejkru nebo lahvi smíchat s cca 300 ml vody max. 70 °C |
Typ produktu | Hojicha |
Original Japan | Ano |
60 Kč |
389 Kč |
95 Kč |
99 Kč |
Michelská 55 14100 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném MS v Praze, oddíl C, vložka 92522
Michelská 55
14100 Praha 4
GPS: 50°3'2.711"N, 14°27'31.403"E
Zboží si můžete vyzvednout v Zásilkovnách po celé ČR