Kokumotsuru je japonský obilný ocet vyrobený ze směsi ingrediencí jako je rýže, pšenice a kukuřice. Je ideální k použití na sushi rýži, saláty, marinády či na nakládání zeleniny.
| Ihned k odeslání | |
| Zboží odešleme nejbližší pracovní den. |
DOPRAVA ZDARMA nad 1 500 Kč
Jeho chuť je velmi jemná (ocet je ředěný vodou na 4,2 %) a zároveň velmi bohatá. Barva octu je světle žlutá až skoro čirá a je to jedna z nejdůležitějších ingrediencí při přípravě sushi.
Tento ocet je určen k ochucení rýže na sushi, je potřeba ho dochutit cukrem a solí. Přidává se do již uvařené a mírně vychlazené rýže, kde dokonale spojí její chuť a konzistenci. Ideální poměr je 1,5 dcl octu na 1 kg rýže. Ocet můžeme také přidávat do marinád na ryby, kde mimo jiné utlumí rybí zápach, i dalších mas, a také do salátů.
Při objednání tohoto produktu obdržíte Mizkan Kokumotsusu ocet, 800 ml, v počtu kusů, který si objednáte.
Kvasný ocet (etylalkohol, pšenice, rýže, kukuřice, saké kaly (rýže, cukrová třtina, batáty, kukuřice, brambory, tapioka), voda.
Obsahuje alergeny: Lepek.
Obsah kyselosti: 4,2 %
Parametry |
|
|---|---|
| Výrobce | Mizkan |
| 183 Kč |
| 125 Kč |
Michelská 55 14100 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném MS v Praze, oddíl C, vložka 92522
Michelská 55
14100 Praha 4
GPS: 50°3'2.711"N, 14°27'31.403"E
Zboží si můžete vyzvednout v Zásilkovnách po celé ČR