Kome koji, někdy označované jen koji, je sušená enzymatická bílá rýže v BIO kvalitě, určená k dalšímu zpracování pro výrobu tradičních japonských potravin jako je miso, shiokoji, sójovky, saké, amazake nebo pro rychlé staření masa.
Ihned k odeslání | |
Zboží odešleme nejbližší pracovní den. |
DOPRAVA ZDARMA nad 1 500 Kč
Pro přiblížení kome koji, je vlastně rýže (nebo ječmen) porostlá a prorostlá plísní koji, která je poté usušena při teplotách pod 50°C, aby nedošlo k degradaci cenných enzymů. Použijete ho na přípravu vlastního misa, shiokoji, amasaké nebo na "staření" masa.
"Staření" masa s komekoji
Příprava amasaké kaše
rýže sušená BIO, aspergilus oryzae.
Parametry |
|
---|---|
Balení | Skleněná láhev |
Výrobce | kojibakers |
Balení | Skleněná láhev |
Obsah balení (g) | 200 g |
Země původu | Česká republika |
Použití | K dalšímu zpracování. |
Výživové hodnoty na 100g |
|
Energetická hodnota | 1752/418 kj/kcal |
Tuky | 0,5 g |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 93 g |
Sacharidy - z toho cukry | 0,2 g |
Bílkoviny | 8,5 g |
Sůl | 0 g |
174 Kč |
549 Kč |
155 Kč |
1 600 Kč |
Michelská 55 14100 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném MS v Praze, oddíl C, vložka 92522
Michelská 55
14100 Praha 4
GPS: 50°3'2.711"N, 14°27'31.403"E
Zboží si můžete vyzvednout v Zásilkovnách po celé ČR