0 0 Kč
Produkty v košíku
Celkem s DPH 0 Kč

Rádi vám s výběrem pomůžeme info@susi.cz

Asaichiban Mamenoka Lyofilizované natto, 200 g

Objednací číslo 38195

Natto v úplně nové podobě! Fermentované sójové boby jsou ceněné pro svůj vysoký obsah vitamínu K2, bílkovin, vlákniny a probiotik. A díky sušením mrazem je nyní natto nejen zdravé, ale také chutné a snadno přijímané – bez typického aroma a lepkavé konzistence tradičního natto.

455 / ks vč. DPH
- +
Ihned k odeslání
Zboží odešleme nejbližší pracovní den.
Doručení pod stromeček:
  • Osobní odběr u nás? Objednejte max. 23. 12. do 12 hod.
  • Doručení na výdejnu / domů? Objednejte max. 19. 12. do 12 hod

DOPRAVA ZDARMA nad 1 500 Kč

Popis produktu

O nattu

Klasické japonské natto jsou fermentované sójové boby zpracované pomocí Bacillus subtilis natto. Je to extrémně ceněná potravina pro svůj vysoký obsah vitamínu K2, bílkovin, vlákniny a probiotik. V Japonsku je natto tradičně konzumované přes 1 000 let. Často bývá podáváno k snídani, s rýží anebo jako doplněk hlavního jídla. Díky fermentačnímu procesu dochází při jeho přípravě k rozkladu bílkovin sóji, a proto je mnohem snadněji stravitelné než samotné sójové boby. Mimo Japonsko však spotřebitele navzdory jeho prospěšnosti někdy odradí výrazné aroma a lepkavá konzistence klasického natto.

O lyofilizovaném nattu

Díky lyofilizaci, tedy sušení mrazem, si natto zachovává všechny své nutriční a zdravotní hodnoty a naopak se zbaví lepkavosti a odéru. Je tedy nejen zdravé, ale také chutné a snadno přijímané.

Lyofilizace:

  • zachovává živiny a enzymy v jejich původní podobě
  • odstraní typickou lepkavost a ostřejší aroma
  • umožňuje praktické skladování při pokojové teplotě
  • umožňuje velmi snadné použití v rozličných pokrmech.

Nutriční benefity natto:

  • vysoký obsah rostlinných bílkovin - ideální pro vegany i sportovce
  • přírodní zdroj nattokinázy, enzymu, který prospívá krevnímu oběhu
  • má nízký glykemický index a žádné přidané látky
  • je bohaté na vitamín K2 - podporuje zdraví srdce a kostí
  • podporuje vyrovnaný střevní mikrobiom.

Využití

Lyofilizované natto můžete použít v širokém spektru nejen japonských pokrmů. Přidejte ho do ranního smoothie nebo ovesné kaše. Posypte jím salát nebo poke bowl pro extra křupavost a živiny. Smíchejte ho s jogurtem, cottage sýrem nebo avokádovým toastema. Použijte ho jako topping na rýžové nebo nudlové pokrmy. A nebo ho prostě chroupejte jako zdravou pochutinu.

Co je obsahem dodávky

Při objednání tohoto produktu obdržíte sušené natto 200 g, v počtu kusů, které si objednáte.

Složení

Sójové boby 99%, Bacillus Natto.

Obsahuje alergeny: Sója

Obchodní parametry

  • Objednací číslo: 38195

Výživové hodnoty na 100g

Tuky 25 g
Tuky 25 g
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny 3,91 g
Sacharidy 9,5 g
Sacharidy - z toho cukry 0,1 g
Bílkoviny 40,6 g
Sůl 0,01 g
Energetická hodnota 2071/495 kj/kcal

Parametry

Výrobce Asaichiban
Balení Sáček
Země původu Japonsko
Použití pochutina
Typ produktu Natto


Hana Trading s.r.o.

Michelská 55 14100 Praha 4

zapsaná v obchodním rejstříku vedeném MS v Praze, oddíl C, vložka 92522

Prodejna

Michelská 55 14100 Praha 4
GPS: 50°3'2.711"N, 14°27'31.403"E

Zásilkovny

Zboží si můžete vyzvednout v Zásilkovnách po celé ČR