Rýže koshihikari je jedna z nejznámějších a nejpopulárnějších v Japonsku. Pěstuje se v oblasti Ibaraki v severním Japonsku čistě přírodně bez pesticidů.
Tato japonská rýže se stejně dobře hodí k japonské tak i k západní kuchyni. Lze si ji vychutnat jak horkou, tak i při pokojové teplotě, protože její zrna drží velmi dobře pohromadě a neztvrdnou ani po vychlazení.
Rýži několikrát propláchněte a poté sceďte. Na 1 díl suché rýže použijte 1,2 objemu vody. Vařte cca 20 minut na mírno. Po uvaření udržujte 10 minut v teple, poté dobře provzdušněte jemným promícháním rýže. Můžete podávat. Počítejte 75 g suché rýže na osobu.
Rýže 100%.
Parametry |
|
---|---|
Balení | Sáček |
Obsah balení (kg) | 5 kg |
Použití | Na sushi nebo jako příloha... |
Země původu | Japonsko |
Typ produktu | Rýže na sushi |
Original Japan | Ano |
Výrobce | Agri Yamazaki |
Výživové hodnoty na 100g |
|
Energetická hodnota | 155 kj/kcal |
Tuky | 0,5 g |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 39 g |
Sacharidy - z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 5 g |
Další výživové hodnoty na 100g |
|
Cholesterol | 0 |
Sodík | 0 |
Vláknina | 1 g |
1 349 Kč |
499 Kč |
92 Kč |
Na vaší zkušenosti s produktem nám záleží. Zveřejňujeme pouze hodnocení od našich zákazníků viz Ověřování recenzí. |
Výborná rýže
Michelská 55 14100 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném MS v Praze, oddíl C, vložka 92522
Michelská 55
14100 Praha 4
GPS: 50°3'2.711"N, 14°27'31.403"E
Zboží si můžete vyzvednout v Zásilkovnách po celé ČR