Japonský rýžový ocet ředěný vodou a ochucený cukrem a solí. Rýžový ocet je nejdůležitější ingrediencí při přípravě rýže na sushi, navíc podporuje trávení a působí jako desinfekční prostředek.
Skladem 1 ks | |
Zboží odešleme nejbližší pracovní den. |
DOPRAVA ZDARMA nad 1 500 Kč
Ocet Mitsukan je japonský ocet vyrobený z fermentované rýže. Jeho chuť je velmi jemná a zároveň velmi bohatá. Tento ocet je ochucený snadnější docílení vyvážené chutě suši.
Ocet Mitsukane je určen k ochucení rýže na sushi. Přidává se do již uvařené a mírně vychlazené rýže, kde dokonale spojí její chuť a konzistenci. Ideální poměr je 1,5 dcl octu na 1 kg rýže. Ocet můžeme také přidávat do marinád na ryby, kde mimo jiné utlumí rybí zápach, i dalších mas, a také do salátů.
Název Mitsukan v překladu znamená "přinášet chuť do života". Ocet značky Mizkan je vyráběn japonskou společností specializovanou právě na výrobu rýžového octu. Byla založena v roce 1804 v Handě, v prefektuře Aichi.
Při objednání tohoto produktu obdržíte ochucený rýžový ocet ve skleněné lahvi o objemu 568 ml, v počtu kusů, který si objednáte.
Lihový ocet (voda, rýžový extrakt, alkohol, sake extrakt, lihový ocet), cukr, sůl, voda, extrak z řas.
Parametry |
|
---|---|
Balení | Lahev |
Země původu | Velká Británie |
Použití | Na suši. |
Obsah balení (ml) | 568 ml |
Typ produktu | Rýžový |
Výživové hodnoty na 100g |
|
Energetická hodnota | 842/198 kj/kcal |
Tuky | 0,5 g |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 47 g |
Sacharidy - z toho cukry | 47 g |
Bílkoviny | 0,5 g |
Sůl | 9,9 g |
149 Kč |
105 Kč |
225 Kč |
90 Kč |
Michelská 55 14100 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném MS v Praze, oddíl C, vložka 92522
Michelská 55
14100 Praha 4
GPS: 50°3'2.711"N, 14°27'31.403"E
Zboží si můžete vyzvednout v Zásilkovnách po celé ČR