Jedna z nejznámějších indických směsí koření, v tomto případě velmi mírně pálivá. Kari používáme do asijských pokrmů.
Ihned k odeslání | |
Zboží odešleme nejbližší pracovní den. |
DOPRAVA ZDARMA nad 1 500 Kč
Žluté kari je velmi oblíbenou ingrediencí při přípravě thajské kuchyně. Toto kari neobsahuje žádné glutamáty ani dochucovadla a je sestavena z pravých thajských ingradiencí podle původní receptury. Žluté kari je kombinací sušených červených chilli papriček, česneku, koření (kmín, koriandr, mletý zázvor), soli, kurkumy, tamarindu indického.
Tandoori masala je koření původem indické, pákistánské a afgánské. Obliba této směsi koření však neustále roste také v evropské kuchyni. Typické a originální použití tandoori masala je při přípravě pokrmů v okrouhlích hliněných pecích. Nejznámější je pozvolna pečené kuře ve směsi tandoori masala a bílého jogurtu, tzv. chicken masala, které má po upečení narůžovělou barvu a delikátní chuť. Curry je v Japonsku nesmírně populárním kořením. Poprvé bylo v Japonsku představeno v období "Meji"; (1869 - 1913). V té době se používalo k dochucení rýže. Od té doby se mnohé změnilo a curry se stalo součástí mnoha Japonských jídel.
Kořenící směs na maso, ryby i zeleninu. Vynikající je směs rozmíchaná s bílým jogurtem, která se používá k marinování kuřecího, jehněčího či vepřového masa. Tandoori masala můžeme využít také například k dochucení masových šťáv, kuskusu či rýže.
Při objednání tohoto produktu obdržíte sáček kari prášku Tandoori Masala, v počtu kusů, které si objednáte.
Mletý koriandr, mletá kurkuma, mleté chilli, mletý zázvor, mletý česnek, tamarind indický, mletý kmín římský, jedlá sůl.
Parametry |
|
---|---|
Balení | Sáček |
Země původu | Indie |
Obsah balení (g) | 100 g |
Použití | Na maso, ryby, zeleninu. |
150 Kč |
49 Kč |
95 Kč |
Michelská 55 14100 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném MS v Praze, oddíl C, vložka 92522
Michelská 55
14100 Praha 4
GPS: 50°3'2.711"N, 14°27'31.403"E
Zboží si můžete vyzvednout v Zásilkovnách po celé ČR