Minimální trvanlivost do: 16.6.2022.
Tradiční japonská marináda Shio Koji, která dodá jídlu slanou a umami chuť, naložte do ní maso, ryby či zeleninu.
Produkt se již neprodává a je vyřazen z nabídky.
Vyberte si z novinek v této kategorii: Ochucování pokrmů
Shio Koji (také shio kouji či shiokoji) je japonská marináda z fermentované rýže. Dodá masu i rybám jemný slano-sladký nádech a navíc je účinně změkčí. Dobrou zprávou je také jeho nechemické složení.
Do marinády Shiokoji naložte maso nebo zeleninu. Nechte 2 až 3 hodiny odležet, můžete marinovat i přes noc. Maso se nemusí ani solit, změkčovadlo sůl obsahuje. Pokud chcete řízky vylepšit a mít je dle japonského stylu, tak je před tím než je obalíte v panko strouhance, naložte právě do Shiokoji marinády smíchané s bílým a černým sezamem a poté klasicky obalte. Řízky budou lahodné a křehké.
Při objednání tohoto produktu obdržíte sáček Shiokoji o obsahu 220 g, v počtu kusů, který si objednáte.
Rýže (86 %), sůl (11 %), alkohol.
Parametry |
|
---|---|
Výrobce | Masuyamiso |
Balení | Plastový sáček |
Obsah balení (g) | 220 g |
Země původu | Japonsko |
Použití | Na marinování. |
Original Japan | Ano |
Výživové hodnoty na 100g |
|
Energetická hodnota | 173 kj/kcal |
Tuky | 0,36 g |
Sacharidy | 40,55 g |
Bílkoviny | 2,5 g |
Sůl | 10,64 g |
183 Kč |
1 349 Kč |
Michelská 55 14100 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném MS v Praze, oddíl C, vložka 92522
Michelská 55
14100 Praha 4
GPS: 50°3'2.711"N, 14°27'31.403"E
Zboží si můžete vyzvednout v Zásilkovnách po celé ČR