ZLEVNĚNÝ PRODUKT: Minimální trvanlivost do: 8. 6. 2023. Žlutá kari pasta je používaná při přípravě thajských masových pokrmů a pikantních polévek. Plastový kelímek, ve kterém se tato kari pasta prodává, je možno znovu uzavřít, po otevření v lednici dlouho vydrží.
Ihned k odeslání | |
Zboží odešleme nejbližší pracovní den. |
DOPRAVA ZDARMA nad 1 500 Kč
Pomozte nám neplýtvat
Z důvodu kratší expirace nyní tento produkt nabízíme za zvýhodněnou cenu. Minimální trvanlivost je do 8. 6. 2023.
Žlutá kari pasta je velmi oblíbenou ingrediencí při přípravě thajské kuchyně. Žlutá kari pasta je kombinací sušených červených chilli papriček, šalotky, česneku, kari, soli, citrónové trávy, kurkumy a jedné zvláštní a u nás málo známé rostliny nazývané galangal. Velmi důležité je kari pastu hned na začátku přípravy pokrmu chvíli smažit na oleji nebo kokosovém krému, který je v thajské kuchyni také velmi používán. Smažením se z kari pasty uvolní její příjemná vůně.
Žlutá kari pasta je o něco pálivější než kari pasta zelená a hodí se nejen k přípravě thajských masových směsí, ať už z masa kuřecího, vepřového nebo z krevet, ale také je vhodná do thajských pikantních polévek.
Při objednání tohoto produktu obdržíte plastový kelímek žluté kari pasty o obsahu 400 g, v počtu kusů, který si objednáte.
citrónová tráva, česnek, šalotka, rafinovaná sůl, chilli, galangal, kari, koriandr, limetka, kafír, regulátor kyselosti: E330.
Parametry |
|
---|---|
Výrobce | Mae Supen |
Balení | Kelímek |
Obsah balení (g) | 400 g |
Země původu | Thajsko |
Použití | Do thajských pokmů. |
Typ produktu | Curry |
Výživové hodnoty na 100g |
|
Energetická hodnota | 462/110 kj/kcal |
Tuky | 0,9 g |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 21,9 g |
Sacharidy - z toho cukry | 2,4 g |
Bílkoviny | 3,6 g |
Sůl | 12,7 g |
121 Kč |
105 Kč |
65 Kč |
Michelská 55 14100 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném MS v Praze, oddíl C, vložka 92522
Michelská 55
14100 Praha 4
GPS: 50°3'2.711"N, 14°27'31.403"E
Zboží si můžete vyzvednout v Zásilkovnách po celé ČR