Velmi chutná, kulatozrnná rýže na sushi, pěstovaná v Itálii. Tato rýže je vhodná na přípravu sushi.
Itakomachi je velmi chutná rýže, pěstovaná v Itálii. Je krátkozrnná, kulatá, lepkavé konzistence a je tedy vhodná pro přípravu sushi, u kterého je chuť a konzistence vařené rýže základním kamenem úspěchu.
Itakomachi je rýží vhodnou pro přípravu sushi.
Rýži řádně propláchneme, dokud z ní nepřestane odtékat bíle zbarvená voda. Na 1 díl rýže přidáme 1,5 dílu vody a rýži přivedeme k varu. Teplotu ztlumíme na minimum, přiklopíme pokličkou, kterou během vaření rýže neodkrýváme. Necháme dusit zhruba 20 minut a po odstavení ještě přibližně 10 minut pod pokličkou dojít.
Při objednání tohoto produktu obdržíte rýži Itakomachi v plastovém obalu o obsahu 5 kg, v počtu kusů, který si objednáte.
Výživové hodnoty na 100g |
|
---|---|
Tuky | 1 g |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 78 g |
Sacharidy - z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 7 g |
Sůl | 0 g |
Energetická hodnota | 1387/332 kj/kcal |
Parametry |
|
Výrobce | Susi.cz |
Michelská 55 14100 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném MS v Praze, oddíl C, vložka 92522
Michelská 55
14100 Praha 4
GPS: 50°3'2.711"N, 14°27'31.403"E
Zboží si můžete vyzvednout v Zásilkovnách po celé ČR