Popis produktu
O rýžovém vínu
Toto velmi kvalitní rýžové víno se vyrábí již od roku 1662 podle tradičního receptu rodiny Tatsuuma. Dnes se Hakushika Yamadanishiki vyrábí již moderní metodou a k výrobě se používá velmi kvalitní přírodní voda z hory Rokko a ty nejkvalitnější suroviny.
Využití
Rýžové víno Hakushika Yamadanishiki je možné pít studené nebo teplé. Tradičně se toto rýžové víno servíruje v karafě tak, že se naplněná karafa ponoří do teplé vodní lázně (38 - 55 °C) na 5 minut.
Z karafy se pak rýžové víno lije do malých kalíšků soudkovitého tvaru, které zajistí opravdový chuťový požitek.
Rýžové víno Hakushika Yamadanishiki se obvykle podává k tradičním japonským pokrmům.
Co je obsahem dodávky
Při objednání tohoto produktu obdržíte skleněnou láhev rýžového vína Hakushika Yamadanishiki o obsahu 720 ml, v počtu kusů, který si objednáte.
Parametry
- Balení: Skleněná láhev.
- Obsah balení: 720 ml.
- Obsah alkoholu: 14,8 %.
- Složení: Rýže, rýžové kvasnice, voda, alkohol.
- Použití: V tradiční japonské kuchyni, lze pít studené i teplé.
- Země původu: Japonsko.
- Neobsahuje alergeny dle směrnice 1169/11 EU.
- Cena za 1 l: 646 Kč