-
Italská kulatozrnná rýže na sushi. Její zrno je krátké, kulaté a lepivé, rýže je tedy 100% vhodná k přípravě sushi.
-
Velice kvalitní dlouhozrnná rýže původem z Pakistánu. Je charakteristická dlouhým štíhlým zrnem, nelepí se, je lehce stravitelná a má jedinečné přírodní aroma připomínající oříšek. Je vhodná jako zdravá chutná příloha.
-
Dlouhozrnná rýže štíhlého tvaru a střední lepivosti je výbornou přílohovou rýží. Vůně po jasmínu je čistě přirozená a zachutná vám zejména k masu či mořským plodům, ale také například k omáčkám.
-

Výborná kulatozrnná rýže na sushi, pěstovaná v Itálii. Její zrno je krátké, kulaté a lepivé, rýže je tedy 100% vhodná k přípravě sushi.
-
Hnědá rýže yume nishiki je vhodná pro výrobu rýžových pokrmů a jako příloha. Jeden hrnek vařené rýže obsahuje pouze 150 kalorií, takže je tato rýže vhodná i při redukčních dietách. Rýže je balená v praktických 500 g vakuových, igelitových pytlících.
-
Ihned k odeslání
od 149 Kč

Vysoce kvalitní kulatozrnná rýže vhodná pro přípravu sushi. Zrno je kulaté, lesklé a přirozeně lepivé. Je pěstována v Itálii pod dohledem japonských odborníků.
-
Japonská kulatozrná rýže pěstovaná v Japonsku je výborná a vysoce kvalitní. Využijete ji jak na přípravu suši i jako přílohu.
-
Basmati 1121 je speciálně vyšlechtěnou odrůdou Basmati rýže, která si zachovává skvělou chuť a vůni Basmati, navíc ale byla po dlouhou dobu šlechtěna tak, aby měla nejdelší zrno ze všech Basmati odrůd.
-
Kulatozrná rýže Hakumaki v prémiové kvalitě je pěstována v Itálii.Využijete ji hlavně pro výrobu mnoha druhů sushi.
-
Japonská kulatozrná rýže pěstovaná v Japonsku je výborná a vysoce kvalitní. Využijete ji jak na přípravu suši i jako přílohu.
-

Nejoblíbenější rýže pro přípravu suši, to je rýže Nishiki. Je pěstována v Kalifornii, má krátké kulaté zrno a lepivou konzistenci a její výtečná chuť vás rozhodně nezklame.