-
-
Velké balení Teriyaki omáčky v kanystru se hodí především do restaurací a větších provozoven. Při použití Teriyaki marinády není nutné používat žádná další ochucovadla, jídlo je ochuceno přírodní a zdravou cestou.
-
Výborná sezamová omáčka, která se hodí jako dresink na salát, ale jako omáčka k masu.
-
Ústřicová omáčka je vhodná k dochucení různých druhů mas, masových směsí, ryb, rýže, zeleniny, nudlí. Hodně často je tato omáčka používaná i jako jedna z ingrediencí do různých marinád.
-
Hoi Sin omáčka je hustá, sladká, grilovací omáčka. Je ideální k přípravě smažených jídel, do marinád, k dochucení plodů moře či vaječných rolek. Tvoří jednu ze základních chutí oblíbeného čínského jídla “pekingské kachny”.
-
Novinka od značky Kikkoman. Sójová omáčka bez obsahu pšenice, mohou ji tedy ti, kteří drží bezlepkovou dietu. Výborná na marinování, do polévek, salátů a na namáčení suši rolek.
-
Kimuchi no moto je pálivá ostrá omáčka, která je vhodná k dochucení všech druhů masa, nebo do salátů. Omáčka je ostrá, ale velmi lahodná a krásně voní.
-
Sójová omáčka vyrobená pouze ze soli a sójových bobů, tím pádem je vhodná pro lidi držící bezlepkovou dietu. Výborná je na marinování a minutky, do polévek a polévkových základů, masových šťáv, omáček, orientálních jídel, dresingů, majonézových salátů.
-
Japonská sójová omáčka, která je určená výhradně na vaření. Omáčka je světlejší a tudíž jídlo není tmavé jako přidáním klasické sójové omáčky. Omáčka obsahuje rýžové dochucovadlo mirin a je slanější.
-
Ihned k odeslání
od 180 Kč
Japonské tekuté tmavé koření známé pod názvem Worčestr se používá jako marináda na maso před grilováním, na dušené maso, ryby, zvěřinu a do salátů.
-
Ihned k odeslání
od 170 Kč
Originální japonská tonkatsu je velmi oblíbená omáčka, ve které si Japonci nejraději namáčejí smažený vepřový řízek. Jedná se o chutnou omáčku, kterou snadno využijete také jako zajímavý dip například k zeleninovým salátům.
-

Originální japonská kořeněná ovocno-zeleninová omáčka, která je výborná na smažené nudle se zeleninou, hovězím, vepřovým, kuřecím masem či krevetami.