Thajská kuchyně používá kokosové mléko jako jednu z hlavních ingrediencí do téměř všech thajských…
Ihned k odeslání
Vyzkoušejte tuto vynikající kokosovou šlehačku, je bez laktózy, lepku a sóji. Má široké využití v…
Skladem 3 ks
Dashi no moto je instantní rybí vývar, který se používá jako rybí základ na miso polévku. Obsahem…
Skladem 4 ks
Křupavá smažená cibulka, která je připravená k okamžitému použití, je dozlatova opražená a chuťově…
Ihned k odeslání
Velké balení křenového prášku, ze kterého smícháním s vodou vyrobíte křenovou pastu. Křenová pasta…
Skladem 1 ks
Kari pasta červená je využívána při přípravě pikantních thajských jídel. Tuto červenou kari pastu…
Ihned k odeslání
Japonská hořčice Neri karashi je ostrá a pikantní. Hodí se výborně k masu nebo k japonskému pokrmu…
Skladem 3 ks
Dashi no moto je instantní rybí vývar, který se používá jako rybí základ na miso polévku. Obsahem…
Skladem 5 ks
Žlutá kari pasta je používaná při přípravě thajských masových pokrmů a pikantních polévek. Plastový…
Ihned k odeslání
Sušený strouhaný tuňák, díky kterému pokrm dostane jedinečnou chuť a vůni. Využívá se mimo jiné k…
Ihned k odeslání
Agar je čistě přírodní želatina, která je vyrobena z osmi druhů červených řas a používá se na…
Ihned k odeslání
Yuzu kosho je v Japonsku velmi oblíbená pasta vyrobená z chilli papriček, yuzu kůry a soli, která…
Ihned k odeslání