-
Pšeničné nudle bezvaječné jsou velmi rychlé na přípravu, hodí se do polévek, dají se smíchat se smaženým masem nebo zeleninou, lze je dochutit různým kořením neho rybí, sójovou nebo ústřicovou omáčkou.
-

Bezvaječné sušené nudle vyráběné z fazolové či hrachové mouky. Skleněné nudle slouží jako zavářka do asijských polévek, jako příloha, i ke smažení (po spaření).
-
Konnyaku je výrobek z přírodního škrobu, který se získává ze speciální japonské brambory. Obsahuje mnoho vitamínů a minerálů. Používá se při dietách,obsahuje minimum kalorií,hodně zasytí.
-
Spěcháte? Nestíháte? Osm minut, které obvykle strávíte vařením těstovin, vám přijde jako věčnost a přesto byste se rádi najedli? Doporučujeme předvařené nudle ramen, které povaříte pouhých 90 sekund a můžete je použít do salátu nebo do masového vývaru.
-
Tenké, japonské nudle, které jsou během 5-6 minut uvařené a hodí se jak do polévek tak do jakéhokoli salátu.
-
Konnyaku ochucené mrkví, jsou vyrobené ze speciální brambory, která snižuje cholesterol a také se využívá při redukčních dietách díky velmi malému množství kalorií. Člověk se po konzumaci konnyaku cití nasycen.
-
Konnyaku nudle ochucené dýní, které jsou vyrobené ze speciální brambory, která obsahuje velké množstí vlákniny a jsou tedy vhodné jak pro vegetariány tak při dietách, protože člověk se cítí nasycen.
-
Konnyaku ochucené špenátem, jsou vyrobené ze speciální brambory, která snižuje cholesterol a také se využívá při redukčních dietách díky velmi malému množství kalorií. Člověk se po konzumaci konnyaku cití nasycen.
-
Tyto pohankové nudle jsou určené pro studenou i teplou kuchyni. Jsou oproti nudlím udon tenčí a díky vysokému obsahu pohanky jsou i zdravější. Někdy bývají dochucené zeleným čajem.
-
Předvařené chlazené nudle Udon stačí pouze 3 minuty povařit ve vroucí vodě a podávat spolu se smaženým masem nebo zeleninou. Výborně se hodí i do miso polévek. Balení 200 g je určeno na jednu porci.
-
Nudle udon v japonském stylu, které jsou velmi oblíbené v japonské kuchyni. Vzhledem připomínají špagety. Velmi rychle uvařené a hodí se do polévek, k masu a zelenině.
-
Originál japonské soba nudle jsou výborné jak pro teplou kuchyni tak studenou. Nudle jsou tenoučké a díky tomu se nudle vaří opravdu chviličku. Zkuste nudle se sojovou omáčkou tsuyu, posypané řasou aonoriko. Budou vám chutnat.