-
Tradiční a nejpoužívanější příloha ke všem typům suši, to je nakládaný zázvor. Bílý má oproti růžovému jemnější chuť, přesto nabízí intenzivní chuťový požitek. Jako příloha by při servírování sushi neměl chybět.
-

Nakládaný zázvor by se měl stát nedílnou součástí při servírování sushi, je to jedna z tradičních příloh k sushi rolkám. Jeho růžová varianta má oproti bílé ostřejší chuť.
-
Bambusové výhonky se používají hojně v asijské kuchyni. Pro svou křehkost a vynikající chuť jsou stále více oblíbené i v evropských státech a je možné je přidat i do u nás běžných jídel jako je lečo, rizoto, apod.
-
Červeně obarvená salátová okurka, naložená v typickém japonském nálevu, je jednoduchou a kontrastní náplní do maki sushi. Má plnější okurkovou chuť a je lehce stravitelná.
-
Nakládanou, na proužky nakrájenou ředkev využijete při přípravě sushi či jako originální přílohu. Kromě názvu takuwantaro je známá také jako daikon.
-
Červený na nudličky krájený nakládaný zázvor. Tento zázvor je hodně slaný k suši se proto nehodí. Jeho využití je jako nakládaná zelenina (cukemono) k rýži nebo k nudlím.
-
Nakládaná zelenina Fukujin zuke je v Japonsku jednou z nejpopulárnějších nakládaných zelenin. Jedná se o směs sedmi druhů zeleniny nakrájené na tenké proužky a naložené do speciálního nálevu.
-
Vynikající, řecká, sušená rajčata v oleji s nakládaným česnekem, které výborně lahodí s bílým pečivem. Využít je můžete i do těstovinových a zeleninových salátů a k masům.
-
Ihned k odeslání
od 105 Kč
NEZASÍLÁME PŘEPRAVNÍ SLUŽBOU. Japonské pokrmy jako např. sushi, miso polévku nebo sashimi jistě už dobře znáte a nemusíme vám je představovat. Máme pro vás připraveno korejské kimchi (čtěte kimči), které jistě také oceníte.
-
Salátová okurka, naložená v typickém japonském nálevu, je nakrájená na proužky a využijete ji zejména jako náplň do maki sushi. Má plnější okurkovou chuť a je lehce stravitelná.
-
-

Houba shiitake v kořeněném nálevu, vhodná zejména na přípravu sushi. Shiitake je nazývána "perlou mezi houbami", je oblíbená nejen díky své originální chuti, ale také pro obsah látek majících příznivý vliv na lidský organismus.