Sójová omáčka Kikkoman 150 ml

Více informací

Produkt v naší nabídce Sójová omáčka Kikkoman 150 ml má objednací číslo 2245.

Produkt Sójová omáčka Kikkoman 150 ml je u nás v katalogu evidován s dostupností Ihned k odběruDoručíme do Vánoc.

Prodejní cena výrobku Sójová omáčka Kikkoman 150 ml je stanovena ma 67.00 Kč, včetně DPH.

Cena za doručení produktu na vámi zvolenou adresu je platná dle aktuálního ceníku, osobní odběr v naší prodejně je zdarma.

Velký obrázek - Sójová omáčka Kikkoman 150 ml

Přírodní sójová omáčka vyrobená přírodní fermentací. Nepřidává se do ní mouka a získává se čistým kvašením a lisováním sójových bobů. Výborně dochutí všechna slaná jídla, u kterých chceme dosáhnout asijského nádechu.

Varianty produktu

  • 150 ml

    Ihned k odběru
    Doručíme do Vánoc
    67 Kč
  • 150 ml, dekorační

    Ihned k odběru
    Doručíme do Vánoc
    75 Kč
  • 250 ml

    Ihned k odběru
    Doručíme do Vánoc
    88 Kč
  • 150 ml, snížený obsah soli

    Ihned k odběru
    Doručíme do Vánoc
    99 Kč
  • 1 L

    Ihned k odběru
    Doručíme do Vánoc
    170 Kč
  • 1 l, snížený obsah soli

    Ihned k odběru
    Doručíme do Vánoc
    203 Kč
  • 20 l

    Ihned k odběru
    Doručíme do Vánoc
    1 650 Kč
Naše konečná cena 67 Kč vč. DPH
Objednací číslo2245
Ihned k odběru
Doručíme do Vánoc
Kdy zboží dostanu?
  • Osobní odběr ZDARMA
  • Doprava 87 Kč

Tento výrobek můžete také zakoupit v akčním setu

SET na přípravu suši v dárkové krabici

V tomto cenově výhodném setu najdete suroviny, které jsou potřebné při výrobě suši. Jsou dárkově balené v papírové krabici, takže si je můžete objednat jak pro svou vlastní potřebu, tak jako dárek.

Zvýhodněná cena setu 456 Kč

Recepty, ve kterých je surovina použita

Popis produktu

O sojové omáčce

Sojová omáčka je řídká hnědá slaná omáčka ze sojových bobů. Je vyrobená přírodně fermentací, starým a tradičním způsobem. Rozdrcené sojové boby, rozdrcená pražená pšenice, voda a přítomnost fermentačních kultur zajišťují jedinečnou jakost, čistotu a hlavně zdravotní nezávadnost. Fermentace probíhá pomalu a trvá několik měsíců. Díky čistě přírodní fermentaci obsahuje sojová omáčka kolem 150 až 250 senzoricky aktivních chuťových složek a neobsahuje žádné konzervační látky ani glutamáty. Má jemnou a vyváženou chuť. Vyznačuje se světlehnědou barvou a zemitou vůní.

Historie

Sojová omáčka pochází z Číny a do Japonska se dostala budhistickými mnichy v 7. století. Je typickou ingrediencí v asijské kuchyni, ale v současnosti je již běžně využívána po celém světě jako zvýrazňovač chuti nebo dochucující přísada. Sojových omáček dnes existuje nepřeberné množství, nejznámější jsou značky Kikkoman a Yamasa.

Použití

Sojovou omáčku můžeme použít do všech jídel kromě sladké kuchyně. Výborná je na marinování a minutky, do polévek a polévkových základů, masových šťáv, omáček, orientálních jídel, dresingů, majonézových salátů a studených pikantních omáček a samozřejmě k namáčení suši rolek.

Co je obsahem dodávky

Při objednání tohoto produktu obdržíte skleněnou lahvičku sojové omáčky Kikkoman o obsahu 150 ml, v počtu kusů, který si objednáte.

Parametry

  • Balení: Skleněná lahvička
  • Obsah balení: 150 ml
  • Složení: Fermentovaná směs solného roztoku, pšeničný slad a sojové boby
  • Použití: K suši, do polévek a omáček, k dochucení slaných pokrmů
Nakupka.cz - Zahrada, Dílna, Bílé elektro, Audio - Video, Autodoplňky, Japonské zboží
  •  
Nákupní košík je zatím prázdný
TOPlist