Sójová omáčka Kikkoman 150 ml

Více informací

Produkt v naší nabídce Sójová omáčka Kikkoman 150 ml má objednací číslo 2245.

Produkt Sójová omáčka Kikkoman 150 ml je u nás v katalogu evidován s dostupností Ihned k odběru.

Prodejní cena výrobku Sójová omáčka Kikkoman 150 ml je stanovena ma 67.00 Kč, včetně DPH.

Cena za doručení produktu na vámi zvolenou adresu je platná dle aktuálního ceníku, osobní odběr v naší prodejně je zdarma.

Velký obrázek - Sójová omáčka Kikkoman 150 ml

Přírodní sójová omáčka vyrobená přírodní fermentací. Nepřidává se do ní mouka a získává se čistým kvašením a lisováním sójových bobů. Výborně dochutí všechna slaná jídla, u kterých chceme dosáhnout asijského nádechu.

Varianty produktu

  • 150 ml

    Ihned k odběru
    67 Kč
  • 150 ml, dekorační

    Ihned k odběru
    75 Kč
  • 250 ml

    Ihned k odběru
    88 Kč
  • 150 ml, snížený obsah soli

    Ihned k odběru
    99 Kč
  • 1 L

    Ihned k odběru
    170 Kč
  • 1 l, snížený obsah soli

    Ihned k odběru
    203 Kč
  • 20 l

    Ihned k odběru
    1 650 Kč
Naše konečná cena 67 Kč vč. DPH
Objednací číslo2245
Ihned k odběru
Kdy zboží dostanu?
  • Osobní odběr ZDARMA
  • Doprava 87 Kč

Tento výrobek můžete také zakoupit v akčním setu

SET na přípravu suši v dárkové krabici

V tomto cenově výhodném setu najdete suroviny, které jsou potřebné při výrobě suši. Jsou dárkově balené v papírové krabici, takže si je můžete objednat jak pro svou vlastní potřebu, tak jako dárek.

Zvýhodněná cena setu 456 Kč

Recepty, ve kterých je surovina použita

Popis produktu

O sojové omáčce

Sojová omáčka je řídká hnědá slaná omáčka ze sojových bobů. Je vyrobená přírodně fermentací, starým a tradičním způsobem. Rozdrcené sojové boby, rozdrcená pražená pšenice, voda a přítomnost fermentačních kultur zajišťují jedinečnou jakost, čistotu a hlavně zdravotní nezávadnost. Fermentace probíhá pomalu a trvá několik měsíců. Díky čistě přírodní fermentaci obsahuje sojová omáčka kolem 150 až 250 senzoricky aktivních chuťových složek a neobsahuje žádné konzervační látky ani glutamáty. Má jemnou a vyváženou chuť. Vyznačuje se světlehnědou barvou a zemitou vůní.

Historie

Sojová omáčka pochází z Číny a do Japonska se dostala budhistickými mnichy v 7. století. Je typickou ingrediencí v asijské kuchyni, ale v současnosti je již běžně využívána po celém světě jako zvýrazňovač chuti nebo dochucující přísada. Sojových omáček dnes existuje nepřeberné množství, nejznámější jsou značky Kikkoman a Yamasa.

Použití

Sojovou omáčku můžeme použít do všech jídel kromě sladké kuchyně. Výborná je na marinování a minutky, do polévek a polévkových základů, masových šťáv, omáček, orientálních jídel, dresingů, majonézových salátů a studených pikantních omáček a samozřejmě k namáčení suši rolek.

Co je obsahem dodávky

Při objednání tohoto produktu obdržíte skleněnou lahvičku sojové omáčky Kikkoman o obsahu 150 ml, v počtu kusů, který si objednáte.

Parametry

  • Balení: Skleněná lahvička
  • Obsah balení: 150 ml
  • Složení: Fermentovaná směs solného roztoku, pšeničný slad a sojové boby
  • Použití: K suši, do polévek a omáček, k dochucení slaných pokrmů
Nakupka.cz - Zahrada, Dílna, Bílé elektro, Audio - Video, Autodoplňky, Japonské zboží
  •  
Nákupní košík je zatím prázdný
TOPlist